Knippen

Nadat we de nodige plannen van u hebben ontvangen, start onze productie met het op maat knippen van de nodige staven. Deze staven kopen we aan in diverse maten. 

Er zijn handelsmaten van 12 of 14 m lengte met diameters van 8, 10, 12, 14, 16, 20, 25, 32 en 40.

Het op maat knippen van deze staven doen wij door middel van onze computer gestuurde knipstraat. 

Plooien

Wanneer uw staven geknipt zijn, plooien we vervolgens  de beugels op maat. Hiervoor maken we gebruik van een beugelautomaat. In tegenstelling tot de knipstraat, komt hier het ijzer van rollen die we ook in diverse diameters aankopen. 

De rollen zijn verkrijgbaar in een gewicht van ongeveer 2 ton, met diameters van 8, 10 en 12.

Binden

Als het knip- en plooiwerk klaar is, verhuizen de staven en beugels naar onze productiehal. Hier worden de staven en beugels klaar gehangen en op enkele plaatsen open gebonden tot een korf. Om vervolgens de korf volledig af te lassen. 

Topkwaliteit

Om onze kwaliteit te garanderen worden onze laswerken 2 keer per jaar onderworpen aan een kwaliteitsproef. We maken dan enkele werken en sturen deze op naar de Universiteit van Luik.


Ondertussen blijven we investeren in ons bedrijf. Zo zijn we vorig jaar gestart met onze uitbreidingswerken.

Enerzijds bouwden we een extra hal waar we onze stock en afgewerkte producten kunnen stockeren. Zo kunnen we onze producten verzorgd aan de klant afleveren. We vernieuwden de zijwanden en het dak van onze oude productiehal en plaatsten in beide hallen een rolbrug zodat er ergonomischer gewerkt kan worden.

Anderzijds hebben we ook een nieuwe kantoorruimte gebouwd, daar komen onze burelen, een eetruimte, een kleedruimte en het sanitaire gedeelte.